Desenvolupament de l’estratègia

Desenvolupament de l’estratègia

Ja sigui que la seva Policia ha decidit començar a usar els mitjans socials, o ja té una presència en els mitjans socials i s’està buscant millorar o augmentar-la,  tenir una estratègia és fonamental.

10 consideracions estratègiques clau a tenir en compte

  1. Recerca. Investigar les pràctiques prometedores que fan servir en social media altres policies  pot ser útil per tal de proporcionar una visió i direcció pel que fa a la seva pròpia estratègia. La investigació també pot incloure plataformes que utilitzin els membres de la seva comunitat. Quines utilitzen, com les utilitzen, i el que estan dient  o no sobre la seva policia o gestió de de la mateixa.
  2. Gestió. Determinar qui s’encarregarà de la seva presència en els mitjans socials.¿Aquesta persona serà responsable de crear i publicar el contingut dels seus llocs de mitjans socials? És important tenir en compte això des del principi per assegurar que les principals parts interessades estan involucrades en el procés de planificació. Tingueu en compte que les eines que farem servir són formes de comunicació, el millor és posar-se en mans dels qui estan familiaritzats amb estratègies de comunicació, relació  i divulgació.
  3. Les Pors.  Quines pors estan relacionades amb els mitjans socials? Reconèixer aquestes pors i determinar que tot i això, les organitzacions només avancen reconeixent els beneficis que vénen amb la innovació i la millora de la comunicació.
  4. Objectius. Com amb qualsevol nova iniciativa, és important fixar metes. Sense metes, serà impossible determinar l’èxit en el futur. Els seus objectius poden ser diversos, des de dades estrictament numèriques, com ara pàgines vistes o el nombre de seguidors, comportaments off-line i les accions, als interessos generals de la comunitat, com ara disminució de la criminalitat o la millora de les relacions policia-comunitat. Alguns d’aquests objectius poden semblar difícils de mesurar, però s’ha d’identificar de totes maneres.
  5. Audiència. Identifiqui al seu públic actual, així com audiències potencials. Pot no estar arribant a un públic o  espera aconseguir-lo en el futur. Els mitjans socials li permetran arribar a un públic ampli i incloure la nova ciutadania en la gestió de la seguretat.
  6. Contingut. El contingut que pot incloure pot anar des de compartir notícies, informació d’esdeveniments, consells de preparació per a emergències, i alertes. Les seves fites l’ajudaran a determinar els tipus de contingut que trieu per a la seva distribució. Tingueu en compte que el social media no es limite nomès al text, consideri l’ús d’altres tipus de continguts, com fotos i vídeo.
  7. Nivell de compromís. Els seus objectius també l’ajudaran a determinar el grau d’interacció que vol incorporar. Les xarxes socials promouen  la participació dels usuaris, però, en configurar la seva presència en diverses plataformes, vostè té l’opció de restringir certs tipus d’interacció (per exemple, comentaris dels usuaris).
  8. Plataformes. Les seves respostes al tipus de contingut, nivell de compromís, i el públic en combinació amb les seves metes i la investigació l’ajudarà a determinar la plataforma o plataformes que millor s’adaptin a les seves necessitats. Diferents plataformes de mitjans socials ofereixen diferents maneres de comunicar i tenen una representació demogràfica diferent. Recordeu, no cal estar present en cada lloc de mitjans socials, pot triar un o dos per començar i establir la seva estratègia. Vostè pot decidir ampliar el seu abast per incloure a altres llocs a mesura que avança.
  9. Integració. Recordeu, els mitjans socials no són només una eina que ajudarà a millorar la seva comunicació i la relació amb la comunitat. Els mitjans socials poden treballar dins del seu marc actual i són compatibles amb altres instruments i mètodes.
  10. Seguiment.  ¿La seva estratègia de treball va bé per a vostè? Què passa a la seva comunitat? Miri de nou les metes establertes. Comproví si s’estan acomplint o ha de posar-se en camí per assolir aquests objectius, si no, determinar el que cal canviar. No tingueu por. Els mitjans socials són flexibles i canviants, i li permeten generar l’experiència que millor s’adapti a la seva Policia i la seva comunitat.

Els comentaris estan tancats.

Categories

A %d bloguers els agrada això: