Polítiques del desenvolupament

Polítiques del Desenvolupament

El desenvolupament d’una bona política és part integral de les operacions que s’han de fer per tenir una policia eficient. Igual que amb moltes noves tecnologies, l’ús de mitjans de comunicació social requereix d’una política ben articulada que respongui a les preocupacions úniques i funcions d’una policia moderna. És important la participació dels principals interessats en el desenvolupament de polítiques, com ara diferents departaments dels Ajuntaments.

Quatre recomanacions clau

 

  1. Àmbit d’aplicació. Determinar quines àrees o serveis ha de cobrir. Quan es determina l’àmbit d’aplicació del socialmedia, s’ha de tenir en compte que tinguin relació amb l’activitat policial o social.
  2. Ús Oficial.  Els mitjans socials poden ser utilitzats per a molts propòsits i són valuosos per al dia a dia en moltes activitats operatives de les policies. És necessari que tingui el vist-i-plau de l’Administració responsable en últim terme.
  3. Ús Personal. Els continguts publicats pels agents, fins i tot fora de servei ha de tenir o estar sota estrictes paràmetres de privacitat, ja que aquesta informació té el potencial per ser difós àmpliament i caure en les mans de personal no autoritzat. Els enviaments incorrectes en última instància, poden afectar la credibilitat d’una persona, situació laboral, i la seva policia com un tot.
  4. Qüestions jurídiques.  Moltes qüestions jurídiques de l’entorn dels mitjans socials encara no han estat resolts dins del sistema judicial i tenir directrius clares en el seu lloc de treball es fa encara més imperatiu.

Més informació:

Els comentaris estan tancats.

Categories

A %d bloguers els agrada això: